Elikkäs miulla on sellanen n. A4-kokoinen laukku, jossa ulkona neljä pikkutaskua, sisällä kännykkätasku, ns. isompi osio ja vetoketjullinen pienempi osio :)

Ulkopuoli:

Vasen pikkutasku ylhäältä: Nukkekodin wc-pönttö, pinkki (ai se jäi sinne), Joku muistilappu, jonka sanomaa en muista/ymmärrä, tyhjä muistilappu, työkaverin tilaukset (ei pidä hävittää!) ja uus työvuorolista.

Vasen pikkutasku alhaalta: Tiikeribalsami, pankin tilinumero-kortti, verotoimiston käyntikortti O_O, linkkikortti (liekö ees käyttökuntonen), muistilappu jossa jonkun sähköpostiosote (??), ikivanha työvuorolista ja muistilappu, jossa taas joku ikivanha juttu, mitä en edes muista :D Ja kaikkein paras, 20€!! Ilmankos miulla ei koskaan oo käteistä :)

Oikea pikkutasku ylhäältä: Muistilappu Martyrs-leffasta (eli siis tämä se oli minkä halusin nähdä :D), muistilappu kenen kanssa töissä, vaatekaapin avain, työpaikan avain ja työpaikan lämmitystolpan avain.

Oikea pikkutasku alhaalta: Tupakka-aski, sytkäri, Led-avaimenperä, 5€ ja kolikoina 3,45€.

Sisäpuoli:

Kännykkätasku: tyhjää täynnä...

Vetoketjullinen tasku: Passi ja avainnippu jossa mukana mm. tölkinavaaja ja pullonavaaja Nauru

Iso osasto: Rahapussi (jossa ei siis ole rahaa :D), Avon-kutsujen lappu x2, Huoltotilaus lappu puhelimeen, Töistä saatu ilmainen ateria-lipuke (oli siis voimassa loppiaiseen asti Huuto), Dolores-nukkekotikaupan kuitti, Avonin vanha esite, "Lupa lähihoitajalle/perushoitajalle lääkkeiden annosteluun (eli saan jakaa lääkkeet dosettiin ja pistää insuliinin Päättämätön), Apteekin muovipussi täynnä kuukautissuojia :D, Musta kankainen pussukka, jossa migreenilääkkeet, allergialääkkeet ja mieheni allergialääkkeet, ponnari, tulitikku, tulitikku, erittäin räjähtänyt tamponirasia Nauru, tulitikku, kuukautisside (avaamaton xD), ponnari (alkaakos tämä jo toistaa itseään?), Twilight-elokuvan lippu, mustekynä, Decubal-voide, tulitikkurasia (jossa ei ole tulitikkuja :D), x10 tulitikkua, x16 tulitikkua (nice O_O) ja Pinkki dinosaurus heijastin, joka on vielä paketissa :D