Huh, olipahan viikonloppu Kieli ulkona

Perjantaina käytiin pyörähtämässä yhden kaverin luona, kun piteli pippaloita kotonaan. Siellä olikin joku ääliö, mikä alkoi haastamaan riitaa. Tokaisi minullekin "Mie en ainakaa jaksais enää jäystää purkaa, kun oon ensin ahtanu itteeni kaks sataa kiloo ruokaa" KIITTI Yllättynyt Joo, kyllä, minä olen isokokoinen ja ylipainoinen, mutta ensinnäkään en paina lähellekkään kahtasataa kiloa, ja toiseksi, mitä hän itse luulee olevansa, kun tuollaisia aukoo. Saimpa kyllä kerrankin pidettyä suuni kiinni, eipähän saanut sitä mitä halusi (eli meitä suuttumaan).

Lauantai menikin koko päivä autoremppaa tehdessä, ja Mustjärvessä pulikoidessa. Olipahan muuten +24 asteista vettä Hymy Illalla piti lähteä "yhdelle", mut tais olla se ykstoista NolostunutNauru.

Sunnuntaina mentiin jatkamaan autoremppaa, ja illansuussa alkoi kuulumaan runsasta kiroomista. J nousi auton alta pois silmä ja nenä verta valuen Yllättynyt Oli ollut irroittamassa bensatankkia, ja yrittänyt ottaa siitä sellaista klemmaria irti, ei ollut lähtenyt heti, riuhtaisi kovempaa, ja lensikin vauhdilla suoraan silmään Tukittu. Ei muuta kun ukko äkkiä kyytiin ja kohti sairaalan päivystystä, ettei vaan näkö lähtisi. Olivat muutaman kerran huuhdelleet ja pumpulipuikolla tökkineet, ennen kuin pääsi pois. Yläluomi oli vähän revennyt, ja nenä on kuin nyrkkeilijällä. Aamun asti J:n piti pitää sidelappua silmän päällä, ettei vain pääse nyt vahingoittumaan. Onneksi J kuitenkin vielä näkee sillä silmällä O_O Kieltämättä säikäytti hieman.