JOULUKALENTERISSA ON VIELÄ LUUKKUJA VAPAANA, KÄYKÄÄHÄN ILMOTTAUTUMASSA ETTÄ SAISIN TÄNÄ VUONNA KALENTERIN TÄYTEEN!

 

TYTTÖNI SUNDAY - MARY HIGGINS CLARK

 

"Henry Parker Britland IV on suosittu entinen presidentti, joka nauttii täysin rinnoin varhaisista eläkevuosistaan. Hänen 12 vuotta nuorempi vaimonsa Sunday on juuri valittu kongressiin ja on tiedotusvälineiden suuri suosikki. Yhdessä he ovat lyömätön etsiväpari, varsinkin silloin kun ratkaistavana ovat politiikan huippupiireissä tapahtuvat rikokset.

- Intohimorikoksessa Henryn entinen ulkoministeri joutuu syytteeseen rakastajattarensa murhasta. Henry ja Sunday epäilevät, että hän ottaa niskoilleen rikoksen, jota ei ole tehnyt. Mutta miksi?

- Hiirileikki kertoo Sundayn ovelasti suunnitellusta kidnappauksesta. Sieppaajan vaatimukset saattavat kaikki ymmälle. Vain Sunday itse aavistaa mistä on kysymys, mutta miten hän saa, kellarihuoneessa tuoliin sidottuna, välitetyksi tietonsa ulkomaailmalle?

- Petos huvipurrella on tarina vuosikymmenten takaisesta rikoksesta, jonka todisteet ovat säilyneet huvijahdin uumenissa. Kuka ehtii ensiksi saada ne käsiinsä?

- Kirjan päättää sydämeenkäyvä joulukertomus, jossa pieni poika löytää vanhempiensa luo varsin erikoisella tavalla."

Enpä olekkaan vähään aikaan lukenut yhtä pitkäveteistä kirjaa, kuin tämä. Kirjassa on siis neljä eri tarinaa, joissa edellä mainitut Henry ja Sunday ovat päähenkilöinä. Hirveän paljon oli politiikkaselostusta, joka ei ainakaan itselle kolahda millään tavalla. Juonessa on todella vaikea pysyä mukana, on sekavan tuntuinen.

Kirja ei todellakaan ollut kyseisen kirjailijan parhaimmistoa, päinvastoin. Olen aina tykännyt Higgins Clarkin kirjoista, mutta tämä oli kyllä pohjanoteeraus. Olin todella pettynyt. Monta kertaa teki mieli laittaa kirja syrjään, ja lukea jotain muuta, mutta sain kuitenkin vähän kerrassaan luettua kirjan läpi.Ei kyllä jäänyt tarinoista mitään mieleen.

En voi tätä suositella, ja pisteiksi annankin vain Otsan rypistys

Kertokaas minkälaisia juttuja haluaisitte kirjoista kuulla, helpottaisi tätä minun kirjoittamista, kun tuntuu ajatus pysähtyvän Hymy Ja luen todella paljon, eli tänne voi tulla paljonkin näitä juttuja (varsinkin Sheldonin kirjoista Nauru), mutta koittakaa kestää Hymy