Joo.o... Kyllä tätä hellettä saisi jo piisata, nyt sentään vähän satoi vettä ja jopa ukkosti, liekö riittävästi kuitenkaan. Ei oikein tämä atooppinen iho tykkää kun on jatkuvasti hiestä märkänä, alkaa kaikki taipeet mennä rikki.

Tässä unta etsiskellesäni lueskelin taas vuodatuksen blogeja. Eräässä blogissa kerrottiin laihdutusoperaatiosta, joka onkin onnistunut oikein loistokkaasti Hymy Jos joskus saisi otettua itseään niskasta kiinni, ja tehtyä asialle jotain. Minulla on vähän sellainen ongelma, että innostun herkästi asioista, mutta yhtä herkästi menetän myös mielenkiintoni. Pari vuotta sitten tavatessani J:n, olin satakiloinen. Vuoden seurustelun jälkeen olinkin 130 kiloinen Kieli ulkona Onhan se tietysti suuri ero siihen, jos yksin ollessani ei ollut usein varaa edes ruokaan, ja sitten yhtäkkiä sitä ruokaa olikin tarjolla joka päivä. Vuoden jälkeen päätin mennä kuntosalille, jossa jaksoinkin käydä ahkerasti jopa puolen vuoden ajan, kunnes tuli joulukuu, jolloin alkoi lipsumaan taas entiseen malliin. Salilla tulee nykyään käytyä hyvä jos kerran kuukaudessa, koskaan ei mukamas kerkeä.

Isoimmillani olen ollut 135 kg. Tämän vuoden helmikuussa erosimme J:n kanssa, mutta huhtikuun lopulla palasimme jo takaisin yhteen. Tuona aikana kun emme olleet yhdessä, sain puotettua 8kg, josta viisi onkin jo tullut takaisin Päättämätön Pituuttahan minulla on se 177,5cm.

Tuossa pari viikkoa sitten taas päätin, että nyt se loppuu. Päätin tehdä vatsalihaksia joka ilta, ensin 10 kpl kahden viikon ajan (ei näin rapakunnossa enempään pystyisikään alkuun), seuraavaat kaksi viikkoa 15 kpl jne. Sainhan minä ne kymmenet tehtyä, nyt en kyllä yksinkertaisesti ole tälläisellä helteellä jaksanut ähkiä yhden yhtäkään. Päätin, että kunhan vähän helpottaa,  aloitan uudestaan. Vaikka tokihan se pitäisi tehdä nyt, kun siihen on innostusta, mutta... Tein kuitekin koneella listan, johon merkataan rasteja sitä mukaan, kun on tehty, ikävältähän se näyttää, jos listassa on viikon ajalta suuriakin puutoksia Hymy Mutta en nyt, en yksinkertaisesti pysty, kun sisälämpötila on yötä päivää vähintään +30 astetta. Salillekin menen sitten, kun ilmat viilenee.

Uimassa olen kyllä käynyt joka päivä kahden viikon ajan, että ei sitä ole ihan pelkästään lonkkaa tullut vedettyä. Kait siitäkin jotain hyötyä on, kun välillä ui edestakaisin ja välillä muuten vaan pulaa ja riehkaa vedessä Hymy

Ehkä taidan yrittää kömpiä tuonne sohvan puolelle, josko sitä saisi edes vähän unta, ennen kuin J tulee töistä. Voi olla kyllä aika turhaa, täällä on niin tukalaa olla, että luulen, ettei paljon nukuta Kieli ulkona

Nellakin voi jo paremmin, alkaa jo pikkuhiljaa olla oma entinen itsensä Hymy Johan sille kahtena päivänä onkii työnnetty ruutalla vettä kurkkuun, kun ei muuten suostu juomaan HymySain pupuista hyvän kuvan, mutta laitan sen myöhemmin, kun se on puhelimessani, enkä ole vielä siirtänyt koneelle.