Meillä on huhtikuussa tulossa Leevin 1v. ja J:n 25v. yhteissynttärit, ja olenkin kutsukortteja niihin yrittäny väsäillä. Aika paljolti olen tehnyt niitä 3D-kortteja, ja vähän käyttänyt skräppäystyyliä niissä.

Jouduin kuvaa muokkaamaan jonkun verran, että sain "kunnolla" näkyviin, olikin valottunut jonkun verran. Tuo oranssi nallekortti on siis kirkkaan oranssi, ei tuollainen likaisen värinen. Siinä vähän reunoilla oikeaa väriä näkyykin. Punaisessa kortissa on kuvio valkoisessa paperissa, eikä se ole noin kirkas. Ja ruskeassa kortissa taas nalle on vaaleansininen (sellainen vauvansininen), ja aaltopahvi on punainen. Näistä oranssi ja punainen ovat 3D-kortteja.


Tässä taas violetti kortti on tumman violetti, ei noin kirkas, sen vieressä oleva on mintunvihreä ja vasemmalla alhaalla vaaleansininen. Kuvat eivät anna oikeutta korteille juurikaan, mutta saa niistä vähän suuntaa. Lisääkin pitäisi vielä tehdä. Kolme kerkesin työntämään kirjekuoreen, ennen kuin tajusin, että ne olisi voinut kuvatakkin. Näistä kolme ensimmäistä ovat 3D-kortteja.

Kyllä muuten meinasi tuon ensimmäisen kortin kohdalla (alemmassa kuvassa siis) muutama äkäinen ja ruma sana päästä. Ostin nyt sellasia 3D juttuja, joita ei ole ns. valmiiksi leikattu, niinkuin tähän astiset ovat olleet, vaan ne piti leikata ihan itse ääriviivoja myöten. Tuossakin kun on oikein pientä piperrystä, niin huh...