"Syrjäinen sistersiläisluostari Espanjan baskialueella. Asukkaina sisar Graciela, häikäisevä tumma kaunotar, nuori ja raikas sisar Megan, ylimaallista hurskautta säteilevä sisar Teresa ja Sisiliasta saapunut sisar Lucia. Jokaisella on oma jännittävä menneisyytensä, ja salaisuudet alkavat paljastua dramaattisella tavalla.

Espanjan poliisin iskuryhmä fanaattisen eversti Acocan johdolla hyökkää luostariin, jonka epäillään toimivan yhteistyössä baskiterroristien kanssa. Acocan tähtäimessä on arvokas saalis, legendaarinen baskisankari Jaime Miró, yksi niistä, jotka tappoivat hänen nuoren vaimonsa, ainoan, jota Acoca koskaan oli rakastanut.

Acocan hyökätessä katoavat myös luostarin sisaret jäljettömiin. He ovat avainasemassa terroristien ja heidän takaa-ajajiensa armottomassa kamppailussa, jossa jännitys kiristyy kiristymistään aina hermoja repivään loppuratkaisuun saakka."

Vetää melkein sanattomaksi, sen verran hyvä kirja oli. Oli mielenkiintoista lukea luostarin elämästä, vaikken itseäni mitenkään uskonnolliseksi katsoisi. Ja ei, kirja ei ole pelkkää Jumalaa ja hänen ylistystä, vaan todellakin täyttä jännitystä ja seikkailua. 

Mielestäni vielä suuremman plussan saa se, että melkein jokaisella henkilöllä on oma elämäntarinansa, joka on hienosti liitetty mukaan. Samalla pääsee vähän paremmin sisälle, että kuka on kuka, ja miksi toiset tekevät niinkuin tekevät.

Arvosanaksi annan HymyHymyHymyHymy