Onneksi on taas vähäksi aikaa nuo helteet ohi. En kyllä tykkää yhtään, varsinkin kun makuuhuoneessa on yli +30 astetta lämmintä, yritä siellä sitten vielä nukkua. Varsinkin pikkunen on ollut läkähtymäisillään, vaikka vettäkin ollaan koitettu antaa ja viilentää parhaamme mukaan.


Nyt näköjään pystyn muokkaamaan tekstiä, eli vika oli selaimessa. Tuolla Google Chrome-selaimella en pystynyt muokkaamaan millään tavalla, mutta tällä Mozillalla pystyy.

Pitäisi pikkuhiljaa alkaa remontoimaan pojan huonetta Hymy Tai remontoimaan ja remontoimaan, uutta maalia seiniin/kattoon ja uudet boordit, niilläkin saa jo paljon uutta ilmettä aikaan. Mummo lupasi ostaa boordit ristiäislahjaksi (vaikkakin ristiäiset oli jo, mutta mitäpä se haittaa).

1308005416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nukketalokin on saanut uuden asukkaan Huuto Huugo tietää varsin hyvin, ettei nukketaloihin ole asiaa, mutta ilmeisesti hän on ajatellut, että pitäähän joka talolla vartija olla Nauru Huugolla on tuossa vielä talviturkki päällä, siksi näyttää niin lihavalta, alla olevassa kuvassa ollaan jo kesätunnelmissa (kissan koko ei ole muuttunut mihinkään, turkki saa näyttämään isolta).

1308005634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihmettelinkin, miksi rappuset makasivat alakerran lattialla, ja selvisipä syykin. Huugo oli päättänyt asettua taloksi Huuto Eipä ole enää mikään pikkukisu, niinkuin aikaisemmissa kuvissa Hymy Onhan Huugo kohta jo vuoden vanha (heinä-elokuun paikkeilla) Hymy